Rólunk

cropped-oo.jpg

Miért lehet neked hasznos a Szóda?

A Szóda Műhely az AJTK 2013 őszétől működő középiskolásoknak szóló projektje. Célunk, hogy segítsünk téged a pályaválasztásban és iskolai közösségi szolgálatod kreatív eltöltésében:

  • IKSZ-es programjainkban kreatív módszerekkel dolgozhatsz, hogy minél több újat tudj meg magadról, és kipróbáld milyen közösen, csapatban alkotni.
  • START! programunkon abban segítünk, hogy tudatos döntéseket hozz,  és jobb eséllyel indulj a rád szabott szakmák felé. Itt segítünk praktikus információkat szerezni, és célzottan fejleszteni önkifejezési készséged, önismereted.
  • A SzódaBlogot-ot pedig azért hoztuk létre, hogy írhassatok arról, ami Benneteket érdekel: interjúztathassatok sikeres fiatalokkal, akiknek a pályája, munkája ösztönöz benneteket. Fotózhassatok, videózhassatok számotokra izgalmas témákról hogy megjelentethessétek azt nálunk. Mindezt szintén iskolai közösségi szolgálatos keretek között.

 

Hiszünk a tapasztalati tanulásban, abban, hogy érdemes kilépned a valóságba, és megkeresni, ami igazán érdekel!

Aktuális programjainkról a Facebook és Instagram oldalunkon olvashatsz, ha pedig érdekel az írás, a videózás, a vágás, fotózás és szívesen blogolnál nálunk IKSZ-es órákért, jelentkezz!

A csapat: