A Szóda Arcai IKSZ

Bemutatkoznak a Szóda bloggerei 2. rész

Elindult a Szóda IKSZ – Blogolj velünk programja, ahol az első találkozón megismerkedtek egymással a bloggerek, majd az alkalom végén írtak is egy rövid bemutatkozást magukról. Három bejegyzésben szeretnénk bemutatni nektek azokat, akiknek az írásait, a következő néhány hónapban olvashatjátok a Szóda Blogon:

blanche
Név: Blanche
Leginkább a művészet jellemzi, de minden művészeti ág hozzá tesz valamit. Akkor érzi teljesnek az életét, ha írhat, rajzolhat, táncolhat vagy színészkedhet. Szeret utazni és új embereket megismerni. Igyekszik kiélvezni az adott pillanat szépségét, de előre tervezni is szeret.
Víta
Név: Víta
Sokoldalú személyiség: dobol, focizik, lovagol, néha rajzol és olvas. Szeret sokmindent kiprobálni, csak úgy kiváncsiságból. Tele van ellentéttel, persze ha példat kell felhozni, sose jut eszébe semmi. Fontos számára a humor, az őszinteség, az igazságoság és egymásra figyelés. Tetszik neki az emberi testbeszéd, és örül hogy valamennyire tudja olvasni is azt. Igaznak tartja a mondást: A tudás hatalom!
sinkaadni.jpg
Név: sinkandi
Egy átlagos erdélyi lány Budapesten. Szenvedélye a zongorázás, és minden ami zene. Szeret klasszikus zenét és jazzt játszani, és hallgatni. Mottója:      “Két dolgot tehetsz reggel: 
Vagy visszafekszel és alszol az álmaiddal; vagy felkelsz és teszel értük…”
Dodi
Név: Dodi
Egy vidám, és mindig pozitív 15 éves lány. Elsőéves öt éves informatikán. Sok minden érdekli, legfőképpen a sportok, a tánc, és a zene. Szereti a földrajzot, egyik álma, hogy eljussun Szöulba. Érdekelik a népek szokásai, táncai. Cserkész. Élete az ázsiai és magyar étel ínyencségek. Tanult zongorázni és balettozni. Hobbija a kitalált történetek írása, angol dalok tanulása és photoshoppolás.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s