Pályázat

Lezárult az Instagram pályázat és kutatás

Sajtótájékoztatón osztottuk meg Instagram kutatásunk eredményeit a Noguchi Porter Novelli, a Noizz.hu a Metropolitain Egyetem és a Középsuli.hu részvételével a Deák 17 Galériában. Egyidőben a pályázatunkkal részt vehettetek egy kutatásban, arról, hogy milyen felületen töltitek a legtöbb időt és hogyan használjátok az Instát.

37233509520_34aeb520a1_z

A sajtótájékoztató során Jakó Eszter a Metropolitain Egyetem (METU) marketing és kommunikációs vezérigazgató-helyettese és Gerentsér Imre, a Ringier Axel Springer online portfólió igazgatója arról számoltak be, hogy gyakorlatilag csak a középiskolás korosztállyal együtt dolgozva képesek lépést tartani a gyorsan változó média-használati szokásokkal. Gerentsér kiemelte azt is, hogy fiatalokkkal együtt dolgozva más a munka ritmusa, máshogy működik jól egy meeting. Ez a vélemény összecseng Coates Ádám, a Szóda Műhely vezetőjének későbbi megjegyzésével, amely szerint a Z generáció megjelenése gyökeresen átalakítja majd a munkaerő-piac és a munkáltatói kultúra működését.

36822109413_0413d6e0af_z (1)

Bodony Barbi és Garai Bende a Középsuli.hu-tól kiemelték, hogy milyen nagy a felelősségük Insta sztárként mivel rengeteg megkeresést kapnak termékek népszerűsítésére. Ahogy a kerekasztal résztvevői megjegyezték: a jövő marketing-stratégiái nagyban épülnek majd az ilyen típusú ajánlásokra. Bodony kiemelte: a személyes választásaik a termékmegjelenítések mellett tágabb értelemben is sok fiatalt befolyásolnak: például az, hogy milyen a megjelenésük, milyen életmódot népszerűsítenek a nyilvános felületeken.

37443613926_350503c917_z

Hogyan működnek majd a jövő közösségi média felületei? Ezzel kapcsolatban egyelőre csak találgathatunk, de abban a meghívottak egyetértettek: a vizualitás, a fotós, videós tartalmak szerepe továbbra is döntő fontosságú lesz!

Szerintetek?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s