A Szóda Arcai

A Szóda arcai – Prósz Hella

A Budapesti Gazdasági Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakára jártam, de jelenleg Angliában élek és tanulok. Még nincs kialakult elképzelésem, hogy mit szeretnék dolgozni, de imádom a nyelveket, ezért mindenképp valamilyen világjáró munkára vágyom.

Mi az az élmény, ami leginkább megmaradt benned a Szódával kapcsolatban?

A legkedvesebb élményem a Szódával, amikor nyári táborban voltunk a Google Groundon. Azt a feladatot kaptuk, hogy egy GoPro-val forgassunk egy rövid kisfilmet, amivel egy tárgy szemszögéből mutatjuk be a mindennapjainkat. Mi egy vizesbögrét választottunk. Sosem fogom elfelejteni azt a sok élményt, amit abban a gyakorlatban és abban táborban szereztem.

Egy helyzet amikor jól jött és felhasználtad a Szódás tréningen szerzett tudást?

Az élet majdnem minden pillanatában használni tudom a Szódában szerzett élményeimet és tapasztalataimat.Nem izgulok ha előadást kell tartanom, akár nagyobb tömeg előtt is, mert megtanultam, hogy tudom lenyugtatni magamat és, hogy hogyan tudom a legjobban eladni a mondanivalómat. Aki a gazdasági életben képzeli el a jövőjét, annak teljes szívemből tudom ajánlani a Szóda képzéseit, mert olyan dolgokat tud megtanulni az ember, ami mindenképpen segíti később az üzleti életben.

Miért látsz ezekben a programokban fantáziát?

Nagyon sok új embert ismerhettem meg, sokukkal még mindig tartom a kapcsolatot. De a jó társaságon kívül a jó előadók és mentorok is nagyon fontosak, szerencsére ez a Szódánál nem volt probléma. Ha bármi kérdésünk vagy észrevételünk volt, mindig kaptunk segítséget, legyen az továbbtanulás vagy akár személyes probléma. Barátként kezeltek minket, ami szerintem még élvezhetőbbé és szerethetővé tette az egész közös munkát.

Egy gyakorlat vagy program ami megmaradt benned?

Nem csak nagyon kreatív programjaink és feladataink voltak, de beleláthattunk egy-egy nagyobb cég működésébe is, például amikor a Samsung irodájában jártunk. Érdekes volt számomra, hogy egy ilyen ikonikus cég, hogyan épül fel.

Miért legyél te is Szódás?

Minden olyan embernek ajánlom a Szódát, aki kételkedik valamiért a képességeiben és szeretne segítséget abban, hogy hogy tudjon jobban kibontakozni, azonosulni önmagával. De ajánlom annak is, akinek van egy kis szabad ideje és nyitott az új, formabontó ötletek és gyakorlatok iránt. Ha újra gimnazista lehetnék biztosan folytatnám a Szóda képzéseit!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s