IKSZ

Így indult a Szóda Tábor

Hétfőn kezdetét vette a 2017-es Szóda Tábor, ahol az első 2 nap programja az ismerkedés és a csapatépítés volt.

A táborozók kreatív feladatok során ismerkedhettek meg társaikkal és környezetükkel. Míg az első nap nagyrészt beltéri játékokkal telt, a második nap délutánját a csapat teljes egészében a szabadban töltötte.

 

Az ismerkedés során a táborozók párokban, illetve változó csoportokban dolgoztak; székfoglalóztak, tárlatot vezettek, interaktív személyiségtesztet töltöttek, valamint elképesztő csapatmunkával megoldották a Mission Impossible-t (egy komplex, 10 feladatból álló küldetés, melyet csupán 18 perc alatt kellett teljesíteniük). Kedden, a második napon bemelegítő gyakorlatokkal, vitagyakorlattal, interjúfeladattal, valamint irodalmi és rajzos feladatokkal töltötték a délelőttöt. A Kekszben elfogyasztott ebéd után a Deák téren és környékén végeztek „terepgyakorlatot”, mely során különböző állomásokon kellett interaktív feladatokat megoldaniuk.

Törzshelyük a Deák17 Galéria, mely a város szívében, a stílusos Deák utcában található. A sétálóutcából egy ’titkos ajtón’ keresztül nyíló galéria helyet ad számos ifjúsági kiállításnak, mint pl. a Kisképzős végzősök szemkápráztató munkáiból álló „Fészekhagyók ’17” c. kiállításnak, valamint a napokban nyíló „Aranyban” c. Arany János Emlékkiállításnak- ami az előző tárlatból ítélve biztosan szuper lesz.

Az elkövetkezendő 3 napban a táborozók megismerkedhetnek a hangok, a színház, és az írás világával Somló Dávid, Szabó Vera, és Fehér Renátó segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s