IKSZ

IKSZ-es tábor a Szódától: Mi lesz itt? Alkoss közösségben!

A Szóda Tábor egy olyan hely, ahol közösségben alkothattok. Van egy téma, van egy hely, amiről elmondhatjátok a véleményeteket, sőt ennél még többet tehettek nem csak szóban mondhatjátok el, hanem kreatív módszerekkel meg is mutathatjátok azt. Elmondhatjátok, hogy ti milyen helyen szeretnétek élni, szerintetek mitől jó, és mitől működik egy közösség. Huszonöt résztvevő, öt nap és három módszer!

Hozz el egy új szemléletet, fejezd ki magad bátran és dolgozz csapatban! Éld át, az együttműködés és az alkotás örömét a Szóda Táborban, ráadásul mindezt IKSZ-es órákért cserébe.

 

 

Miért fontos a csapatmunka?

A kihívás, ami a táborban átéltek nagyon hasonlít ahhoz, amivel sokszor az életben is találkozunk. A közös célért dolgozunk, és egymást is kihívások elé állítjuk, kompromisszumokat kötünk, és szerepeket vállalunk fel. A kihívás sok élményt is jelent a közös ötletelés, és a közös munka, mindenkit inspirál.

Hallasd a hangod!

Ritkán van esélyünk tényleg elmondani, hogy mit gondolunk, ritkán van esélyünk. Nálunk ez a cél! A kreatív módszerek azért fontosak, mert lehet, hogy magad számára is meglepő véleményeket, érzéseket fejezhetsz ki kreatív írással, hangszerkesztéssel vagy improvizációval. Ha új dolgokat fedezünk fel magunkban, az új lehetőségeket nyit meg előttünk

A közösség ereje

Néha jó kilépni a megszokott környezetünkből, új embereket megismerni, új barátságokat kötni. Egy új helyen lehet, hogy te is kicsit más oldaladról mutatkozol be. A megszokás miatt sokszor nem látjuk értékesnek olyan tulajdonságokat, amik egy új helyzethez sokat adnak hozzá!

 

Gyertek el, legyetek bátrak, és kísérletezzetek magatokkal és a környezetetekkel! 🙂

Ez eseményre ITT tudsz jelentkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s