A Szóda Arcai

A szóda arcai – Hámor Anna

11. osztályos vagyok Budapesten a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban, humán szakon. Nagyon sok minden érdekel, szeretek új dolgokat megismerni. Ezért is nagyon szeretek utazni és új embereket megismerni, új dolgokat kipróbálni. Szeretném, ha ez a vágy az új dolgokra később sem múlna el, mert annyi minden van, amit még nem láttam.

Mi az az élmény/pillanat/vicces helyzet, ami a leginkább megmaradt benned a Szódával kapcsolatban?

Nagyon sok szép pillanatra emlékszem, de talán amire leginkább az, amikor először odamentem első nap és rögtön sikerült eltévednem. Szerencsére találkoztam másik két táborozóval és akkor már 3-an bolyongtunk mire végül valaki megmutatta nekünk merre menjünk. Rögtön elkezdtünk beszélgetni és meglepően könnyen ment. Később rájöttem, hogy a többiekkel is egyszerű volt ismerkedni, csak köszönni kell és utána minden ment a maga útján.

Egy valós helyzet vagy szituáció, amikor felhasználtad a Szódán szerzett tapasztalatokat?

Szerintem a kommunikációs készségem fejlődött legtöbbet. Leginkább akkor, amikor érvényesíteni kell a véleményem. Amikor valamivel nem értek egyet, már nem tartom nehéznek, hogy szóljak, szerintem az úgy nem jó.

Miért ragadott meg vagy miért láttál fantáziát a programjainkban?

Mert már az első pillanattól kezdve mindenki komolyan vette az egészet. Na nem az, hogy nem lett volna rengeteg viccelődés, nevetés, épp ellenkezőleg, de a vezetők és a táborozók is minden erejükkel azon voltak, hogy valami szuper élményt alkossunk közösen. Mindig jó érzés ha az ember azt látja, hogy mindenkinek fontos a közös cél.

Egy gyakorlat, amire még mindig emlékszel:

Amikor kis csapatokban próbáltunk meg minél több feladatot megcsinálni a Deák téren. Nagyon vicces volt, ahogy lesi-selfiet csináltunk turistákkal, meg ahogy próbáltuk megállapítani mekkora lehet az Akvárium területe.

Miért ajánlod a Szódát, a mostani középiskolásoknak?

Mert nagyon kiszélesíti a horizontot. Olyan témákkal találkozol, amikről ezelőtt még sohasem hallottál, vagy sohasem gondoltad, hogy érdekes is lehet. Mindezt óriási lelkesedéssel és még több lendülettel és energiával.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s